Полицията „преговаря“ за двуколка

1
10707

„Полицията води преговори с роми и не може да им конфискува една двуколка. Такава, заради която умряха две деца“, пише ни Н.Б.

Казанлъчанинът коментира още: „Ами някой трябва да поиска отговор от кметицата. Какво става аз ако карам в насрещното….нали се сещаш. И знаеш ли че всички в махалата са незаконни. Има само 4 имота с нот. Акта. Ела утре да те разведа в махалата да видиш как завземат място. Уличната лампа е вече l дворът му на м…..а/рома/. И никой нищо не казва“.

 

Записът изпрати казанлъчанин във връзка с гражданската инициатива „СПРИ КАРУЦИТЕ-УБИЙЦИ!“ на Медийна група „Вис виталис“, с която апелираме към всички: да покажем смелост и гражданска сила и да принудим, но и да помогнем,  властта в Казанлък да си свърши работата. Още повече, че за движението на ППС с животинска тяга има пълна нормативна уредба – с правила,  задължения и контрол. Законите са за всички, общинските наредби – също.

Призоваваме всички вас, гражданите на община Казанлък: работещи и неработещи, ръководители и редови служители, институции, организации, синдикати, сдружения, клубове, млади и възрастни – да не чакаме нова трагедия, а да се обединим и заедно да се справим с този проблем!

Всеки може да спре каруца-убиец!

1 КОМЕНТАР

  1. Фейсбук жалки хорица, не ви е срам, че сте неграмотни, а се възмущавате от действия, които не разбирате. За вас поставянето на запетайки, пълният и краткият член са мистерия, но иначе сте онлайн будни общественици.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here