Поведоха двуколката, после я пуснаха

0
5550

„Това е продължението. След разправия 30 – 40 мин полицаят поведе каруцата и след завоя към месокомбината го е пуснал. Докато се кача в колата и запаля за да видя какво ще стане с каруцата и вече ги нямаше. Отидох до полицията и там ги нямаше“.

Така коментира мъжът, автор на кадрите. Те са продължение на предходно видео, на което се вижда как мъж препуска с двуколка в насрещното движение на главния път Стара Загора-Казанлък, на източния вход на Града на розите.Двуколка в насрещното движение Следващо видео показва как полицията „преговаря“ за двуколката със собственика й край блок „Кармен“.Полицията „преговаря“ за двуколка

Видеото ни бе изпратено във връзка с гражданската инициатива „СПРИ КАРУЦИТЕ-УБИЙЦИ!“ на Медийна група „Вис виталис“, с която апелираме към всички: да покажем смелост и гражданска сила и да принудим, но и да помогнем,  властта в Казанлък да си свърши работата. Още повече, че за движението на ППС с животинска тяга има пълна нормативна уредба – с правила,  задължения и контрол. Законите са за всички, общинските наредби – също.

Призоваваме всички вас, гражданите на община Казанлък: работещи и неработещи, ръководители и редови служители, институции, организации, синдикати, сдружения, клубове, млади и възрастни – да не чакаме нова трагедия, а да се обединим и заедно да се справим с този проблем!

Всеки може да спре каруца-убиец!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here