„И органите на реда си стоят спокойно чакащи да им свърши смяната“

0
6291

Само час, след като днес от Медийна група „Вис виталис“ обявихме инициативата „СПРИ КАРУЦИТЕ-УБИЙЦИ!“ за разрешаването на проблема, свързан с движението на ППС с животинска тяга на територията на община Казанлък, пристигна и първото видео.

То е заснето вчера на казанлъшката улица „Кенали“ в Казанлък. Каруците преминават през полицейски патрул, който е на западния вход за квартал „Кармен“. Сигналът изпрати до Пресс ТВ мъж с инициали Ж.Х.

Казанлъчанинът е написал: „И органите на реда си стоят спокойно чакащи да им свърши смяната“.

Скъпи съграждани, чрез „СПРИ КАРУЦИТЕ-УБИЙЦИ!“ апелираме към всички да покажем смелост и гражданска сила и да принудим, но и да помогнем,  властта в Казанлък да си свърши работата. Още повече, че за движението на ППС с животинска тяга има пълна нормативна уредба – с правила,  задължения и контрол. Законите са за всички, общинските наредби – също.

Призоваваме всички вас, гражданите на община Казанлък: работещи и неработещи, ръководители и редови служители, институции, организации, синдикати, сдружения, клубове, млади и възрастни – да не чакаме нова трагедия, а да се обединим и заедно да се справим с този проблем!

Всеки може да спре каруца-убиец!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here