Емил Караниколов: Не може да бъде уронено нещо, което не съществува

1
2497

В отговор на някои лъжи, написани по мой адрес.

Моето отворено писмо миналата седмица бе прочетено от над 10 000 читатели. Много по- малко бяха тези, които го разбраха, а съвсем малко тези, които анализираха разбраното.

И вместо гузно да замълчат от крещящите истини, моите политически опоненти реагираха с едни фалшиви и лъжливи аргументи, на брой по-малко от пръстите на разсеян и болен от Алцхаймер.

Може би и защото те самите страдат от тази болест. Явно моите опоненти от една шайка са забравили да прочетат устава на своята партия. Устав, който аз като учредител съм приемал и спазвал, докато съм членувал в партията.

И така в член 13 (3) е разписано, че поради неплащане на членски внос, всеки член прекратява своето членство.

Няма как напускайки още през 2013 г. ГЕРБ и неплащайки членски внос 6 години, Изпълнителната комисия, която по думите на председателят на партията е била пълна бутафория, изведнъж да се сети за мен и да ме изключи с мотив – „уронване доброто име на партията“. Не може да бъде уронено нещо, което не съществува отдавна.

Лъжите и инсинуациите явно ще продължават. Това е оръжието на шайката. Силата на аргумента те не знаят, знаят само аргумента на силата. Защото този, който е забравил кой го е създал, неминуемо е, че по-късно ще бъде забравен и от тези, които е създавал и които ще го пратят на бунището на историята, мястото, което определено заслужава.

Емил Караниколов – един свободен човек в един несвободен град

Емил Караниколов е бивш депутат от 41-то Народно събрание от парламентарната група на ГЕРБ, бивш зам.-кмет на Община Казанлък от квотата на ГЕРБ и общински съветник. Караниколов се оттегли от ГЕРБ, заявявайки го публично още преди 6 години. Той кандидат за общински съветник в Казанлък от листата на БСП за България на Местни избори 2019г.

Коментарът на Караниколов по-горе е реакция на твърдения на областното ръководство на ГЕРБ по повод негово Отворено писмо, разпространено неотдавна.

Коментари от Фейсбук

1 КОМЕНТАР

  1. Слабо, много слабо г-н Караниколов.
    Дори да сте прав, въздържайте се да пишете. Личи изключителната Ви ограниченост като опит и възможности в епистоларната комуникация. Липсва Ви богатство на речника, яснота на изказа, структура на мисълта и най-вече обща култура.
    Нямам намерение безплатно да Ви обучавам, само ще Ви спомена, че пръстите на болните от Алцхаймер са също толкова на брой, колкото и на останалите, а разсеяността е присъща и на гениите. Въобще не е симптом за само една болест. А клиничната картина на болестта, по която Вие може да определите дали е налично заболяването, не се състои само и единствено от деменция, която може да е причинена и от други заболявания. Но нали е модерна или може би името само на тази болест се сещате? А можехте да се информирате като прочетете, че най-често страда спомена за близки събития, а Вие визирате далечни. Следователно дори болестта не сте подбрали правилно.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here