Една малка звездичка има нужда от помощ, има нужда от светлина!

Здравейте, приятели!
Моля ви, със силата на майчината любов и мъка Ви моля, споделете нашия апел за помощ за спасяване зрението на малкото ни момиченце, на своята стена! Вие сте харесвано издание с многохилядни почитатели, така ще дадете възможност нашата молба за помощ да достигне до максимален брой хора с добри души и сърца!
Вярвам, че няма да останете безучастни и за пореден път ще ни подадете ръка, а аз Ви благодаря коленопреклонно!

Тони Михайлова

Малката Ани води най-тежката битка в своя невръстен живот – със смъртта на своите очички!
Застрашена да изгуби напълно светлината, малката Аничка прекарва голяма част от своето детство затворена в клиники, болнични стаи, подложена на безкрайни прегледи, медицински манипулации, купища изследвания, убождания, неимоверен шок и стрес, ежедневни болки и много, много страх и страдания! Ани безрезервно вярва, че ще се радва на своето детство, на весели детски игри, на безгрижни и слънчеви дни!
С Вашата подкрепа и безрезервна обич и вяра, както и с денонощните грижи и усилия на своето семейство, вярваме, че малката Звездичка отново ще замине за Русия за поредния курс от своето лечение!
Малкото детенце е изправено пред реалната опасност да изгуби своето зрение! Тя страда от рядко заболяване на съединителната тъкан, от което са ескалирали множество заболявания, като най-пагубното от тях е прогресиращата Атрофията на зрителните нерви и на ретините и на двете очички! Фондът за лечение на деца в чужбина отказа да финансира нейното лечение, а това означава, че Държавата я обрича на слепота!
Детето провежда лечение в руската клиника „Микрохирургия глаза имени Фьодорова“, където руските лекари се ангажират с лечението й и дават добра прогноза по отношението развитието на болестта!
Лечението се провежда на няколко отделни курса годишно, в зависимост от предписанието и състоянието на Ани, като за всеки един курс е необходима сумата от 6 000 евро!
Призоваваме всички добри хора, които желаят да бъдат ангели за Ани: Нека заедно подарим Светлината на малката Звездичка и запазим Слънцето за нея!
Благодарим Ви, скъпи хора с добри сърца!
Кампанията за набиране на средства за лечението на Ани остава валидна!
Поради спецификата на случая и сложното му протичане е наложително лечението да продължи за дълъг период от време.
Без Вашата помощ няма как да се справим!
Благодарим Ви за всичко!
Молим Ви, не оставяйте Ани и нейното семейство сами в битката…
Ако желаете да запазим малките светещи очички на Ани заедно, можете да подкрепяте кампанията чрез дарения по банков път
Банка ДСК ЕАД
IBAN BG 33 STSA 93 00 00 11 23 84 01
BIC: STSABGSF
Основание за превода: Лечение на Ани Михайлова в чужбина

Или на:

PayPal account:
help_ani@abv.bg

или да подкрепите кампанията на

https://helpkarma.com/help/ani

За настоящата 2018 година са необходими 12 000 евро!

Вярваме, че заедно ще продължим!

Предстои поредния курс от лечението на малката Ани. В началото на януари тя отново трябва да постъпи в руската клиника „Микрохирургия глаза имени Фьодорова”, където ще бъде проведен нов, 14-дневен етап от нейното лечение, а разходите, свързани с това са неимоверни големи и непосилни… Благодаря ви страшно много! Бъдете здрави, щастливи и винаги, винаги позитивни!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram