Новини от вас: Асоциацията на блондинките номинира Галина Стоянова за награда

От ранни зори ни залива информация как кметът на Казанлък била с номинация за „Човек на 21 век“.

Международна награда ?????, която се организира от Сдружение „Програма Произведено в България”. Програма “Произведено в България” с автор Адриана Цанева и Олга Ускова – представител на Асоциация на руските кметове на Балканите.

Утре ще ни залеят по-гръмките заглавия как Галина Стоянова е спечелила наградата. Бъдете убедени.

Оказва се, че за тази награда може да кандидатства всеки. Явно Стоянова е била посъветвана да кандидатства, тъй като за никой не е тайна, че наградите се организират от председателката на Асоциацията на блондинките – Олга Лускова, която отвреме навреме се подвизава в Казанлък. Често е засичана в компанията на топ – журналистката Деляна Бобева, която е първа приближена ласкателка на кмета. дори преди няколко часа тя написа пространна статия в Дарик по този повод.

Оказва се още, че за да кандидатстваш за тази награда трябва да попълниш въпросник . Как се кандидатства?

Включването на фирмите в конкурса е доброволно. Решението се взема на базата на общи критерии за определяне на победителите в отделните категории:
Вътрешни измерения. Управление: за никой не е тайна как управлява Галина Стоянова.

Адаптация към промените: нулева.
Икономически показатели: дългове за милиони левове, нарастващи всеки ден.
Външен аспект: няма
Местна среда: верни хора със съмнителен професионелан капацитет.
Бизнес партньори, доставчици и потребители: членове на партия ГЕРБ.
Кандидатстването се извършва чрез попълването на въпросник, разработен от Организационен комитет по връчване на наградата.

Кметицата е отговорила на въпросите,  например, колко стажанти и инвалиди работят в Общината. Както и как Община Казанлък има разработена програма за кариерно развитие на персонала. Тя е отговорила на въпроса как когато търси нови работници и служители, най-напред се обръща към местния пазар на труда и наема местни хора.
Забравила е обаче да каже как дава обществените поръчки на фирми от други градове и как те си внасят работници. Но сигурно е посочила как е взела от борсата Зарьо Ченгето, Димир Говедаров, Петко Карагитлиев.

Браво! В работата Ви с Вашите доставчици и изпълнители на поръчки се водите единствено от принципа за постигане на най-ниската цена? Това е друг въпрос в анкетата. На него Галина Стоянова твърде вероятно е да е отговорила, че се води от партийни съображения.

Така да ни е честита номинацията, а утре и наградата, драги казанлъчани!

Програма „Сътворено в Казанлък“

3a

На снимката: Олга Ускова, Асоциация на блондинките

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram