Заповядайте и Вие при нас на безплатен шоу-урок!

0
279
Какво трябва да имаме предвид, когато избираме занимание за детето си?
✔Един от многото въпроси, които стоят пред родителите е как да открият полезно и приятно занимание за децата си, което да ги развива без да ги натоварва. Изборът може да е спорт, език или нещо друго,  което би предизвикало детето да ходи с желание и с нетърпение да очаква следващата среща с преподавателя си. Това би могло да бъде менталната аритметика. Курсовете по ментална аритметика вече печелят любовта на родители и деца, а показва и отлични резултати.
Какво представлява менталната аритметика?
✔ Това е знание на повече от 2000 години. Използва се в 52 страни, а в Япония, Китай и Малайзия е част от образователната система. Първоначално децата се учат да смятат със сметало (абакус) и две ръце, по този начин се развива фината моторика и се задействат лявото и дясното полукълбо на мозъка. След това децата започват да си представят абакуса и да извършват аритметичните действия наум. След усвояване на тази методика децата могат да събират, изваждат, умножават, делят, коренуват и степенуват наум.
Защо да изберем занимание по ментална аритметика?
✔Менталната аритметика е доказано най- ефикасния начин за всестранно развитие на децата. Ние помагаме на децата да се развият хармонично, да получат нови знания и да придобият добри навици. Стават по-внимателни и концентрирани. Учат се логически да мислят и анализират. Развива се фината моторика. Проявяват повече самостоятелност.
Какво е различното в SmartyKids?
✔Имаме разработена цялостна система на обучение по китайска методика, адаптирана към съвременните европейски деца. Всеки урок е част от по-голям сценарий, в който децата участват заедно с нашия герой Смарти.  SmartyKids е 2 в 1 ментална аритметика и геймификация. Имаме високи стандарти и ясни цели за развитие.
Нашият офис в Казанлък е на достъпно място в центъра. Имаме  модерно обзаведена учебна зала и квалифицирани преподаватели.
Шоу-уроците в SmartyKids Казанлък – ментална аритметика са изпълнени с много забавления и полезни знания. Деца и родители се запознават с менталната аритметика, смятат с абакус и помагат на Смарти в неговото приключение към планета Менталика.
Ако искате и Вие да се присъедините към вълнуващо пътешествие, запишете за шоу-урок!
За контакти: 0879 66 09 69

kazanluk.smarty-kids.bg
Адрес: улица „Чудомир“ 2
Казанлък

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here