Усилието да гласуваме е начинът да отнемем силата на потисниците

3
1242

Обръщение към всички жители на Община Казанлък на кандидата за кмет инж. Стоян Петров:

Да изслушам хората, с които се срещнах през последния месец, беше много ценно за мен. Остана и много несподелено, което предстои да си кажем. Важното е, че започнахме откровен разговор, в който не спестихте спотаените и натрупани през последните години огорчения, критики и предложения. След срещите се договорихме да се видим отново, за да започнем решаването на задачите и да изпълня ангажиментите, които поех пред вас.

Уговорихме се за честно и открито общинско управление, в което дневния ред задавате вие.

Първата точка от този дневен ред са изборите на 27 октомври.

Само с гласуване можем да изберем новия модел, в който казанлъчани ще решават сами и вече няма да са само свидетели на решения, наложени еднолично.

Някога българите са воювали с оръжие за свободата си и за правото да взимат решения за собствения си живот. И са се вдигали без страх. Рискували са и са успявали.  

Днес е различно – сега бюлетината е нашето оръжие. Имаме възможност за тайно гласуване и възможност да обърнем гръб на страха. Тези, които го налагат са по-изплашени, защото са по-малко от нас и нямат други начини за действие, освен заплахата и принудата.

В тъмната стаичка е решението ни – там сме сами със себе си, там ги няма онези, които ни плашат и там подписваме бъдещето и на тези, които идват след нас, но все още нямат право на глас.

Изборите не създават характер, те го разкриват. През последния месец видях много хора с открит и непоколебим характер. Научих, че незабелязаните от властта хиляди жители на общината ни не са нито безсилни, нито безгласни. Хората не са нито неинформирани, нито безчувствени. Това мнозинство има решаващия глас.

Нека участваме с гласуване на 27 октомври, вместо само да сме свидетели на изборите.

Усилието да отидем до урните е единствения начин да отнемем силата на шепата властници, които разчитат на бездействието и апатията.

Да  заложим на действието, да гласуваме.

Купуването и продаването е престъпление!

Коментари от Фейсбук

3 КОМЕНТАРИ

 1. Безграмотная сотрудница кафедры МИИТа «ТехБез» Сорокина Екатерина Александровна защитилась через постель.
  Работая в ВУЗе, Сорокина Екатерина Александровна высказывала угрозы в адрес преподавателей кафедр что те будут наказаны руководством – Аксеновым Владимиром Алексеевичем, если просто не поставят в зачетку отметку

 2. Графской Виктор Николаевич 1975 года рождения, уроженец г.Москва.

  Финансовый советник и ведущий аналитик инвестиционной компании „Атон“. Плодотворно сотрудничал с „E3 Investment“, известной успешными вложениями в высоколиквидную недвижимость.

  Активный участник многих бизнес форумов, выступающий с актуальными докладами и предлагающий решения в сложных аспектах малого и среднего бизнеса.

  Виктор Николаевич, неоднократно был отмечен в активном привлечении инвестиций в сельское хозяйство Краснодарского края. Нельзя не отметить пользу от общественной деятельности в Московском регионе, такую как благотворительность и меценатство.

 3. Потисниците освен на купуване разчитат и на страха всяван сред наплашеното население за отнемане на препитанието

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here