Теодора Иванова: Задача номер едно пред следващия Общински съвет е да приеме мерки за подобряване на демографските характеристики на община Казанлък

2
979

Задача номер едно пред следващия Общински съвет е да приеме мерки за подобряване на демографските характеристики на община Казанлък. Редица общини в България предприеха стъпки в тази посока. Ясно осъзнаваме, че това няма как да се случи в рамките на един мандат и без намесата на държавните институции. Това, което ние от БСП за България предлагаме е:
• Предоставяне на еднократна финансова помощ за новородено/осиновено дете” ;
• Премахване на таксите в детските ясли и градини в община Казанлък;
• Паралелно развитие на условията за живот в град Казанлък и населените места от общината;
• Подобряване на условията за съвместяване на професионалния и семейния живот на родителите.
Готови сме да дебатираме по тези предложения с всички политически партии. Отворени сме и към нови предложения.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари от Фейсбук

2 КОМЕНТАРИ

  1. След като за по-малко от три дни оправиха стария път до язовира и премахната таксите за детските ясли и градини – все неща, които зависят от Общинския съвет, а не от кмета, БСП поемат нещата в свои ръце – започват да правят деца – щели да борят демографската криза. Нищо, че тя кризата е факт, благодарение на четвъртвековната им политика по продажбата на общински и държавни предприятия. Да не говорим колко техни верни другари се сдобиха с тази държавна собственост….хайде да нецитирам имена, че те си се знаят!
    Ееех, БСП, правете любов…, но и деца!

  2. След като за по-малко от три дни оправиха стария път до язовира и премахната таксите за детските ясли и градини – все неща, които зависят от Общинския съвет, а не от кмета, БСП поемат нещата в свои ръце – започват да правят деца – щели да борят демографската криза. Нищо, че тя кризата е факт, благодарение на четвъртвековната им политика по продажбата на общински и държавни предприятия. Да не говорим колко техни верни другари се сдобиха с тази държавна собственост….хайде да нецитирам имена, че те си се знаят!
    Ееех, БСП, правете любов…, но и деца!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here