Нелогичен отказ от общината в Павел баня

4
23489

Нелогичен отказ за поставяне на временен пункт в централната част на Павел баня на ПП ГЕРБ. От политическата партия са искали поставянето на шатра, където да има рекламни материали за кандидатът за кмет Кръстьо Захариев и на кандидатите за общински съветници. Идеята е да се избегне разлепянето на рекламни материали из града, а там желаещите да ги разгледат и лично да се срещат с кандидатите за кметове и общински съветници от ГЕРБ в общината.

Подобна практика за поставянето на такива шатри в градовете, съвсем не е необичайна практика. Прави се почти навсякъде в страната от представители на различни партии и сдружения и инициативни комитети, коментират от ГЕРБ Павел баня.

От там са убедени, че отказът е част от нарочен натиск срещу тях и възползване от служебно положение.

Йордана Енева, която изпълнява длъжността кмет на Павел баня, заяви, че спазвала разпорежданията на закона и заповед на кмета, който е също кандидат за пореден мандат.

Ето и коментара на Христо Чаушев от ГЕРБ Павел баня и Й. Енева изпълняващ длъжността кмет.

Коментари от Фейсбук

4 КОМЕНТАРИ

  1. Дмитрий +79258521541 маг, чёрная магия, возврат девушки, сведение судеб, магические заговоры, энергетические воздействия, сексуальная привязка, просмотр ситуации, чистка от негатива, снятие порчи, восстановление отношений между партнёрами, отворот любовника от жены, отворот от соперницы.

    Очень сильная привязка парня, Соединить судьбы, Сильнейшие магические воздействия, Диагностика отношений, Налажу отношения с любимым, Заговор на парня, Магическая защита отношений, Любовная магия, Наладить отношения с избранником, Обряд чёрного венчания

  2. Шатрата не е временно-преместваемо съоръжение, за което съгласно ЗУТ си има процедура, а просто слънце-защитно, като чадър или нещо подобно. Местата за поставяне на агитационни материали са там , където те се закрепват трайно, това не е хипотезата на масичка под шатра с флайъри и плакати, които се махат свободно. Ако искате да и скъсате нервите на тая, просто 4 човека държат шатрата във въздуха, така не се води поставена. Не може да ти забрани да стоиш с чадър, където си поискаш, това е логиката.

  3. Значи накратко: шатра не може, а агитационни материали разнасяни от социалният патронаж към общината в полза на Радевски МОЖЕ!!! Ето това според другарката Енева е равен старт за всички кандидати!!! БРАВО другарко Енева БРАВО!!!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here