Моника Динева: ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!

В изтичащия мандат станахме свидетели как добри и разумни предложения бяха игнорирани от управляващите, само защото са направени от БСП. Мога да посоча десетки такива примери. Ето ви няколко:
– С парите, които се предоставиха от бюджета на Общината на общинското предприятие за сметосъбиране (около 550 хил.лв.) спокойно можеха да се финансират еднократните помощи за новородени , а детските заведения да бъдат безплатни, каквото предложение направи групата на БСП.
– БСП предложи от бюджета на общината на болницата да се предоставят по 20 000 лв. месечно. Вместо това на лечебното заведение се предостави имот, чиято продажба ще се реализира незнайно кога.
– В следствие на множество сигнали от родители и директора на училището, БСП предложи до ОУ „Никола Вапцаров“ да се изгради кръгово кръстовище или светофарна уредба. Направиха „легнали полицаи“. Постигнатият ефект от това е незначителен.
– На питането кога ще се направи ремонт на училището в с.Горно Черковище, отговорът беше уклончив, в стил „евентуално когато има средства“. Последицата от този отговор е, че част от училището се срути.
Добрите решения и грижата за хората нямат партийна принадлежност и е крайно време местната власт да осъзнае това.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram