Заслужава ли Казанлък нов и модерен скейт-парк?

Aтрактивен скей-тпарк с големина 2 дка, където казанлъшките любители на скейта, ролерите, велосипеда и тротинетките ще могат да преодоляват всички съвременни съоръжения, както за начинаещи, така и за напреднали, е в програмата за следващия мандат на инж. Стоян Петров – кандидат за кмет на Община Казанлък, издигнат от БСП за България.

В проекта му е предвидена и зона за наблюдение и отдих. Проектът ще се реализира на мястото на сегашната занемарена и морално и физически остаряла скейт-площадка до парк „Васил Левски“ в Казанлък.

Тя в момента е опасна, констатираха кандидатът за кмет, който е инженер и придружаващите го кандидати за общински съветници – инж. Момчил Ненов, инж.Захари Даскалов, Теодора Иванова, Кирилка Димитрова, Ивелина Недкова, Николай Димитров, Харалан Киров, Пламен Караджов и председателят на БСП-Казанлък Румяна Друмева.

Инж. Петров се явява на Местни избори 2019 с убеждението, че младите хора и децата трябва да бъдат поощрявани да спортуват и да се забавляват навън, като за това трябва именно общината да създаде условия.

Програмата му предвижда и други придобивки за тези възрастови групи.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram