БГ прокуратурата потвърди информация на ПрессТВ: Полицай Карчев обвинен за побой у нас

14
3987

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова коментира пред БНТ случая с Красимир Карчев – криминалистът от Казанлък, обвинен в Гърция за убийството на известен кардиолог. Тя обясни, че в България тече досъдебно производство по случай за побой. Производството е свързано с инцидентът от ноември 2016 г. След употреба на алкохол Карчев нанася лека телесна повреда по хулигански подбуди на футболен рефер/ред.бел. треньор/ в казанлъшкото село Енина, както първа разкри и написа ПрессТВ.

Арнаудова не отрече, че убийството в Гърция е станало от ревност и че е застрелян съпругът на любовницата на Карчев.

Към момента гръцките съдебни власти не са поискали комуникация с държавата ни. Ако пристигне молба, ще прокуратурата ще подпомогне разследването на гръцките власти.

Досъдебното производство няма да бъде спирано по думите на Арнаудова. Към момента няма европейска заповед за арест за Карчев.

14 КОМЕНТАРИ

  1. ЦЯЛА ГОДИНА СПАХА В ПРОКУРАТУРАТА И ТОЧНО СЕГА СЕ СЕТИХА ДА МУ ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЕ .ЗАСРАМЕТЕ СЕ ГОСПОДА ПРОКУРОРИ СТАВАТЕ ОЩЕ ПО-СМЕШНИ.

  2. Ще им прати проверка,колкото прати на Минка Русинова.Изпратиха я с почести,че и златен медал за лека нощ и подариха.

  3. Да им прати Цацаров една проверка в Казанлък, на тия прокурори, да се види какви са тия отводи и на какво основание! Те прокурори ли са или детски учителки? Какво като е бил полицай и са работили по негови преписки или го познават. Тогава да не работят, по същата логика, и по негови преписки или проверки-ами ако ги въведе в заблуждение като изфабрикува доказателства? Ако си бяха свършили работата, както трябва, досега тоя да е бил осъден и аут от системата. Нямаше да има оръжие и нямаше да се стигне до тук.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here