Айджан Онбаши е младият кмет на Казанлък

0
9930

Абитуриентката от Художествената гимназия изтегли чрез жребий възможността да бъде символичен кмет на Казанлък за час. Айджан Онбаши участва заедно с 29 средношколци от града ни в инициативата „Млад управленец за един ден в Община Казанлък“, която дава и тази година шанс на ученици, избрани от своите училища в Казанлък, да участват реално в общинските дейности по управлението на общинската администрация на 12 октомври – Ден на българската община. Всички длъжностти, които ще заемат днес учениците бяха разпределени чрез своего рода лотария.

 

 

 

 

Двама бивши кметове се отзоваха на поканата за среща на ексградоначалниците. Настоящият кмет Стоянова посрещна предшествениците си Бончо Сарафов /1995-1999/ и Стефан Дамянов /2003-2011/.

 

 

 

 

 

 

Предстои по-късно да бъдат връчени общинските едногодишни стипендии на даровити деца от Казанлък, грамотата за Кмет на месец септември, награда за „ОБЕКТИВНА МЕДИЯ“ и „ОБЕКТИВЕН ЖУРНАЛИСТ“. След награждаването ще представен и филмът на Казанлък с автор Джон Лоутън. От 16.00 часа в залата на ул. „Искра“4 предстои приятелска среща с най-младите майки на общинска администрация в Община Казанлък

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here