Втори убиец в казанлъшката полиция. Красимир Карчев убива гръцки кардиолог заради тлъсто наследство

Гръцките медии разпространиха снимки на българския полицай Красимир Карчев от Казанлък и любовницата му, които стоят зад жестокото убийство на кардиолога Христодулу Каландзаки на остров Крит. Подаръкът за рождения ден на доктора, подготвен от съпругата му, е смъртта. Но не от собствената й ръка, а от тази на любовника й, която го застига на няколко метра, преди да достигне селото, където всяка събота и неделя преглежда своите пациенти, пише в. „Български новини“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Полицаят убиец Красимир Карчев от казанлъшката полиция.

Историята се разплете късно снощи след дълъг разпит на двамата заподозрени българи, които признаха за престъплението, разкривайки, че тяхната страстна любов е мотива, който е  тласнал българския любовник да убие съпруга на любовницата си. Българският убиец, полицай по професия, е разведен с едно дете. Както стана ясно от показанията, той е отишъл до остров Крит специално, за да убие съпруга на любовницата си, с която поддържали от доста години връзка с цел да сложат ръка върху тлъстото наследство на доктора.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Съпругата на жертвата

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Съпругата на жертвата

Как бе разкрито престъплението? В началото българинът държеше твърда позиция по време на разпита.

Според официалната вече информация опечатъци по карабината, с която е убит лекаря, не са намерени, тъй като килърът се е погрижил да сложи ръкавици. От страх да не бъде разпознат, след убийството е тичал до колата като изхвърлял дрехите си една по една от него. 73-годишен жител на селото обаче го видял, че прави засада и се прави на ловджия и сигнализирал полицията, откъдето тръгва и разплитането на жестокото убийство.

Според официалното съобщение на гръцката полиция, издадено снощи късно, събота, българската съпруга също е арестувана, тъй като се оказа, че е участвала в убийството на 62-годишния си съпруг и е обвинена в пряко съучастничество. Нейният 37-годишен приятел от България е разкрил ролята си, като е направил самопризнания, че е застрелял нещастния кардиолог в колата му по провинциалния път Сития – Йерапетра.

„Любов и много пари“ са причините за смъртта на известен гръцки лекар, съобщават днес всички гръцки медии. Случаят се коментира поради изключителната жестокост на убийството.

Първоначално съпругата на жертвата, 38-годишна българка, отричаше участие, но телефонните разговори с убиеца доказаха, че не само е знаела, но и сама е организирала цялата схема. Целта – да наследи собствеността на лекаря. Според юристи, които следят случая, се очакват максимални присъди и за двамата съучастници, информира БНР.

Blitz.bg

От казанлъшката полиция на този етап отказват да коментират, защото в момента знаели само толкова, колкото е написано по медиите. Официално Красимир Карчев е в годишен отпуск.

Жената заради която Карчев стана хладнокръвен килър

Погребаха жертвата на полицай Карчев

Припомняме ви че през март месец, тази година, Драгомир Кирчев – действащ полицай в казанлъшката полиция, първо уби съпругата си Галя, а после се самоуби пред блок 46-ти. Трагедията се разиграла около 4 часа сутринта. Основната причина за убийството се оказа ревност.

Убийство и самоубийство

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram