Шампион, театровед и оръжейник с докторска степен в листата на БСП за България в Казанлък

Единствена „БСП за България“ – Казанлък предложи листа от кандидати за общински съветници –  пълна палитра от професионална експертиза.

Сред  37-те претенденти за местния парламент са хуманен лекар, ветеринари, балкански шампион и европейски медалист по ММА, оръжейник-доктор на техническите науки, представител на НПО за защита на животните, експерт по сигурността, спортен мениджър, читалищен деец, театровед, геолог, социолог, филолог, жепеец, експерт по международни икономически отношения, заети в сектора на информационните технологии, юристи, икономисти, педагози, инженери, търговец, строителен предприемач.

Само в листата на ‚БСП за България“ участва един настоящ и един бивш депутати. Една трета от състава на кандидатите – 11  от тях са с опит от повече от един мандат като общински съветници.

Двама са били зам.-областни управители, един е бил председател на Общинския съвет в Казанлък, двама са бивш зам.-кметове, един – бивш шеф на отдел в администрациите на няколко кметове от недалечното минало.

Водач на листата  е кандидатът за кмет – безпартийният капитан III ранг о.р. инж. Стоян Петров, издигнат от БСП.  

Листата показва поколенческа приемственост  – включени са социалисти с многогодишно членство в партията и членове на младежката организация, коалиционни партньори, представители на гражданската квота и бивши опоненти на левицата от десния политически сектор.

„БСП за България“ с този състав демонстрира готовност, че е отворена за гражданската енергия, която да промени модела на управление в Община Казанлък, белязан от задкулисие, административен рекет и авторитаризъм.

С този екип и безпартиен кандидат за кмет левицата даде сериозна заявка за властта.

„БСП за България“ се явява на местните избори с призива „Да се съберем. Сега! За по-добър живот в Община Казанлък и с бюлетина 56.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предизборен щаб на „БСП за България“, Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram