Казанлъшки учител блудствал с ученици. Чакат го 8 години затвор

0
12837

Скандалът с учителя по математика Стоян Ганчев избухна в края на 2017-та година. Тогава родители се жалваха за блудството. То бе извършено в елитно казанлъшко училище, по време на консултация по предмета, като престъплението бе доказано чрез записи от видеокамера в класната стая. Ганчев бе задържан.

66-годишният тогава Ганчев, стана ясно, че е бил назначен, като старши учител по математика, след като е бил освободен от предишната си месторабота. Преди това се е пенсионирал, като директор в училище „Aнтон Страшимиров“ в Казанлък.

След разследване, прокуратурата доказва, че учителят е извършвал в рамките на година 12 блудствени действия с ученици. Осем от деянията обвиняемият е извършил на работното си място и четири  в жилището си.  В хода на разследването е  установено,че обвиняемият създал приятелства в социална мрежа с малолетни лица – момичета, и е водил кореспонденция с тях, посредством приложение за разговори и съобщения. Той е приканвал децата в неговия апартамент,  където извършвал и блудствените действия по отношение на 12 малолетни лица от женски пол, на възраст от 12 до 14 години, изразяващи се във физически контакт с тялото на пострадалите, като такива действия извършвал и на работното си място.

 

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here