Ексдепутатът от ГЕРБ Емил Караниколов: Властта в Казанлък е слуга на олигархията!

2
10824

Бившият депутат от ГЕРБ Емил Караниколов днес е кандидат за общински съветник от листата на „БСП за България“ в Казанлък с бюлетина №56. Бивши политически опоненти са претенденти за местния парламент, събрани от общата кауза да извадят ГЕРБ от властта.

Казанлъшкият депутат от ГЕРБ в 41-то Народно събрание Емил Караниколов напусна политиката през 2013 г. Тогава той заяви, че е влязъл в Парламента с чест и достойнство и излиза от политиката отново с чест и без подобрение на имущественото му състояние, защото през мандата си е работил единствено в полза на хората.

„ГЕРБ наподобява ранната БКП – без плурализъм, без дебат“, смята Караниколов, чиито преосмислени идеологически позиции днес съвпадат с тези на „БСП за България“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари от Фейсбук

2 КОМЕНТАРИ

  1. Отзыв клиента о Трастера Глобал

    Мне нравится, что мой счет всегда мне доступен вне зависимости от времени суток. Я вижу отчетность у себя в ЛК, где какой инструмент какой процент дал.
    Плюс есть одна фишка у Trustera – это сложный %, я не снимаю прибыль и докладываю каждый месяц в районе 100$ +/-, доход еще больше увеличивается за счет умножения процента на процент.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here