Скандално 2: Какво сочи бърза проверка по случая „Славчев – Дохчев“

Свитлана Ревзина е управител на 4 фирми -,,Винъри Уърлд,, ООД,Ровел БГ ООД ,,,Роял Банско Проърти мениджмънт,,ООД и ,,Винъри Ланд,, ООД. Във всички фирми нейн съдружник е Черньо Господинов Дохчев. Техен съдружник до 2012 година е и украинския гражданин НИКОЛАЙ ВЯЧЕСЛАВОВИЧ КУЗНЕЦОВ. Същия е обявен за идирване от Федералните служби на Русия през 2010 година

Разыскивается
КУЗНЕЦОВ НИКОЛАЙ ВЯЧЕСЛАВОВИЧ
KUZNETSOV NIKOLAY VYACHESLAVOVICH
Обьявлен в розыск 15.03.2010
Национальность РУССКИЙ
Место рождения
УССР ВОЛЫНСКАЯ ОБЛ. ТУРИНСКИЙ Р-Н С.КУПИЧЕВ
Причина СТ.159 Ч.1

Возможное местоположение: УССР ВОЛЫНСКАЯ ОБЛ. ТУРИНСКИЙ Р-Н С.КУПИЧЕВ

Причината за издирването му е измама/Името на Кузнецов фигурира като съдружник до 2012 година в 5 от фирмите на Свитлана Ривзина. Той е напуснал като съдружник фирмите през 2011 и 2012 година. През 2013 напуска и ,,,Роял Банско Проърти мениджмънт,,ООД. Съдружник там е и  ПРИХОДЬКО АЛЕКСЕЙ АЛЕКСЕЕВИЧ

Разыскивается
ПРИХОДЬКО АЛЕКСЕЙ АЛЕКСЕЕВИЧ
PRIHODKO ALEKSEY ALEKSEEVICH
Обьявлен в розыск 17.03.2010
Национальность РУССКИЙ
Место рождения
РОССИЯ КЕМЕРОВСКАЯ ОБЛ. Г.КЕМЕРОВО

Возможное местоположение: РОССИЯ КЕМЕРОВСКАЯ ОБЛ. Г.КЕМЕРОВО гражданин АЛЕКСЕЙ АЛЕКСЕЕВИЧ ПРИХОДЬКО -.Той също е обявен за издирване .

Въпросното дружество е собственик на хотел Роял в Банско. Въпросния хотел е заложен на 16 май миналата година в Първа инвестиционна банка срещу банков кредит №022OD-S-000057/16.05.2013г.

Основен съдружник на Свитлана Ривзина е Черньо Дохчев/Чавдар/. Същия е с влязла 30 месечна ефективна присъда на територията на Франция, това е и причината да промени имената си. През тази година в РУП Казанлък е образувана проверка срещу него за икономически престъпления. По нея работи Цветомир Славчев  Как е приключила тя предстои да разберем.

Чавдар Дохчев е съдружник и в ООД „ЖНРС – Интернационал“ с
Юлиан Аргиров Цветков и Жан-Ноел Рене Клер
.Дружеството е регистрирано в гр. Казанлък 6100
ж.к. „Изток“, бл. 10, вх. А, ет. 4, ап. 12. Жан-Ноел Рене Клер бе за производство на сексфилми с мъже и на порно сайта www.jnrc.fr.


Патент на французина бил да плаши актьорите в нискобюджетните си филми, които го изнудвали за повече пари, че ще ги даде на полицията. Твърдял, че е извънредно близък с висшестоящ служител на дирекцията в Пловдив, който, както той твърдял, му бил интимен приятел. Мъжете били изнудвани да си държат езика зад зъбите, за да не ги тикнат в панделата за снимките в порнопродукциите.

Самия Чавдар Дохчев е с влязла присъда за извършено престъпление на територията на Франция от октомври – ноември 2003 година. Осъден е на 2 години лишаване от свобода.

Цанимир Славчев работи в сверата на МВР от 15 год. Започва в Икономическа полиция, известно време е в БОП, след което се завръща в икономическа полиция. По потвърдена информация именно Цанимир Славчев води проверката на една от фирмите на Черньо/Чавдар/ Дохчев, която е върната с допълнителни указания.

Повече информация ще получим след проверката която очакваме да бъде започната след внасянето на сигнала.

Проверката е направена във връзка със:

СКАНДАЛНО: Полицаи от Казанлък участват в схема за пране на украински пари!

 

Скандално: Втори полицаи от Казанлък участва в схеми

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram