Незрящите се жалват от „видимите“ резултати в Казанлък

От липса на внимание и грижа от страна на властта се оплакаха незрящите хора от Казанлък на среща в клуба им с кандидата за кмета на Община Казанлък инж. Стоян Петров и кандидати за съветници от „БСП за България“

Хората с нарушено зрение от Казанлък нямат свой представител в Общината, който да отговаря пряко за проблемите на повече от 700-те човека в неравностойно положение. Отчитат с обида, че кметът отдавна няма приемни дни.

На среща в клуба им, за който мълвата донесла, че бившата кметица го подготвя за продажба,  кандидатът за кмет инж. Стоян Петров и кандидати за съветници от „БСП за България“ разбраха, че тротоарите в града са невъзможни за незрящи пешеходци, че транспортната схема е напълно неадекватна за тях, че общинското подпомагане на клуба им все още е в размера, определен на база на минималната заплата, когато тя била 250 лева.

Светофарите в Казанлък не обслужват хората с нарушено зрение – твърде кратък е зеленият сигнал, споделиха още те и коментираха редица други свои несгоди.

„При правилно структуриран екип от компетентни хора и адекватно разпределение на задачите и средствата – с мисъл и качествен резултат, тези проблеми ще бъдат отстранени. Вие, както и всички жители на общината трябва да участвате във взимането на решенията, а кметът трябва да бъде непрекъснато сред хората, да слуша и да чува проблемите им, а не да ги забравя“, категорично обобщи кандидатът за кмет инж. Стоян Петров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram