БСП-Казанлък събра бивши опоненти, независими и партийци в единна листа на съгласието

0
19503

За първи път в повече от 100-годишната партийна история на БСП-Казанлък, левицата влиза в надпреварата на Местни избори 2019 с кандидати за общински съветници не само от различни професии, пол, възраст, религиозно самоопределение, но и с атрактивна политическа лична история.

В състава на листата на съгласието БСП включи свои опитни дългогодишни членове, млади и обещаващи партийци, коалиционни партньори, независими експерти и бивши политически опоненти, като демонстрира готовност да е отворена, като обедини и даде израз на гражданската енергия за реално успешно управление на общината в следващите години.

Левицата събра партийна и гражданска квота в екип, с обща цел – за по-добър живот на казанлъчани.

Водач на листата е кандидатът за кмет – безпартийният капитан III ранг о.р. инж. Стоян Петров. Сред кандидатите са настоящ и бивш депутати, лекар-неврохирург, балкански шампион и европейски медалист, доктор на техническите науки, представител на НПО за защита на животните, експерт по сигурността, спортен мениджър, читалищен деец, .

Една четвърт от списъка на БСП с претенденти за местния парламент са с опит от повече от един мандат като общински съветници, двама са бивши зам.-областни управители, един е  експредседател на Общинския съвет в Казанлък, двама са бивш зам.-кметове, един е бивш шеф на отдел в администрациите на няколко кметове от недалечното минало.

Юристи, икономисти, педагози, инженери, бизнесмени, геолог, ветеринари, оръжейници, строителни предприемачи събира БСП-Казанлък в листата си, регистрирана днес – в Световния ден на мира, за участие в изборите.

„Групата кандидати за общински съветници, всъщност, събра 37 единомишленици и съидейници – ярко съчетание на енергията, вижданията и стремежа на всички за постигане на нов модел на открито, честно и достъпно управление в Община Казанлък “, коментира състава на листата председателят на общинската организация на БСП-Казанлък Румяна Друмева.    

   Повече информация можете да намерите на страницата на ОИК-Казанлък, тук: https://oik2412.cik.bg/mi2019/decisions/76/2019-09-21

Р Е Ш И Н И Е № 76

Регистрира кандидатска листа за общински съветници на Коалиция „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ” за участие в изборите за общински съветници и кметове на 27 октомври 2019 в Община Казанлък, както следва:

Собствено имеБащино имеФамилно имеЕГН
1СтоянАсеновПетров 
2РумянаСтояноваДрумева 
3ДонкаДимоваСимеонова 
4ПламенСтанимировКараджов 
5ИванХристовКолев 
6ТеодораГанчеваИванова 
7МоникаБожидароваДинева 
8ДекоМихайловГригоров 
9АдрианаНиколоваТенева 
10ЕмилДимитровКараниколов 
11ПроданГеневБюйлеков 
12НиколайСтояновДимитров 
13ЛюбомирИвановКутев 
14ХристоИвановИванов 
15АлександърДимитровМинчев 
16МомчилДоневНенов 
17МарияСтояноваБресковска-Стоянова 
18ДениславХристовСербезов 
19КирилкаСветославоваДимитрова 
20ГеоргиВенциславовМихов 
21МариянОгняновБозуков 
22ХристиянМирославовАндонов 
23ЗахариВелчевДаскалов 
24ГалинНиколаевНиколов 
25ИвелинаСтоиловаНедкова 
26ДорианАневДерменджиев 
27ПетърСлавовМитев 
28СтойоХристовСтоев 
29ДимитърСашевАлексиев 
30ДимитърРайковИлиев 
31МирославаХристоваНиколова 
32ХараланКириловКиров 
33КременаКолеваКостадинова 
34СтоянМинчевСтоянов 
35ИванкаКоеваТодорова 
36ГинаТончеваХаджиева 
37ТодорИвановТодоров
Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here