Новини от вас: Когато чувството за безнаказаност те завладее

2
17322

Не мисля че е редно, та дори и да си общински служител да паркираш на пешеходната зона.

Когато чувството за безнаказаност те завладее, демонстрираш неуважение към закона и правилата.

Коментари от Фейсбук

2 КОМЕНТАРИ

  1. Онзи ден беше паркирал на тротоара по пътя към гърбавото мостче. В едно негово изявление той беше споменал, че са му разрешили от Полицията да го прави, като не визираше само паркирането на кръстовището до сградата на РПУ, а принципното разрешение навсякъде да го прави.
    Дали не се справя добре с писането на български език и ме е въвел в заблуждение поради неграмотност или наистина са му дали карт бланш е въпрос, на който ще ми бъде писмено отговорено от ръководството на РПУ в Казанлък в скоро време.
    Считам обаче, че Свидетелството за управление на МПС трябва да му бъде отнето. Случайно забелязах, че то е оборудвано със светлинна и звукова индикация причисляваща го към МПС със специален режим на движение по смисъла на чл91, ал.1 от ЗДвП. Проверка по казва, че то не е. Това, плюс непрестанното му нагло паркиране по тротоари, са достатъчни основания той да бъде лишен от права и да се потърси отговорност от преките му ръководители за липсващ контрол над видно не добре образована личност, назначена по незнайни причини и с неопределен ценз.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here