Дума срещу дума

1
1842

Родители и ученици нанесли удари на преподавател в основното училище в с. Калояновец. Възпитателката Весела Тодорова, заяви, че инцидентът е станал на 19-ти септември. Причината за агресията била, че тя не пуснала детето да пие вода. „най-вероятно не съм го чула, всички деца говорят наведнъж, а аз работя в смесена група едновременно с първи и втори клас. Според ученика Андрей, възпитателката го ударила, което тя отрича. В последствие в училището влезли родители и нанесли удари на учителката.

Бащата на детето отрича да е удрял Весела Тодорова.

Директорът на училището Христо Белчев, споделя, че реален сблъсък в учебните кабинети не е имало, а пререканията били в училищния двор. Той не бил видял някой да нанася удари на другия.

Полиция и инспектората по образованието разследват случая.

Съобщение от ОДМВР – Стара Загора във връзка с инцидента в село Калояновец

Второкласник би шамар на учителка пред очите на родителите си

1 КОМЕНТАР

  1. Г-н Павлов, според мен Вие търсите как да обите ваш служител с който сте работели заедно.
    О тук нататък си задавам въпроса след като е била „пълен дебил“, защо е била ваш служител, защо стея взели на работа да обучава децата на Казанлък ???
    И не забравяйте, че сте човек който има изключителни проблеми. И вие сменихте доста работни места съдихте се, в крайна сметка Ви възтаовиха на работа в училище в което не ви беше мястото. Може би и заради това през работно време се изявявахте като портиер и попълвахте различни хартиики от списанията за да спечелите кола. /явно не ви се получи./

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here