Роми се млатиха на центъра на Казанлък

14
92920

В първия учебен ден, масов бой на роми в центъра на Казанлък. Дали с любов, дали с надежда или с Вяра в силата на юмручното право, тълпата от роми, която бе изпълнила центъра на града си спретна масова демонстрация по ММА.

Видеото оставяме без коментар. кадрите са предоставени от двама казанлъчани, заснели грозните сцени по време на празничния ден.

Коментари от Фейсбук

14 КОМЕНТАРИ

 1. Продължение от предишният пост:
  Моля, не ме разбирайте погрешно! Защо търсите проблемът в Ромите? Проблемът е всеобща Тайна! Всички занем, че до това положение се стигна, защото сме ПРОДАЖНИЦИ, КРАДЦИ и ни МЪРЗИ ДА РАБОТИМ!
  Предпочитаме да КРАДЕМ и като има проблем обвиняваме другите . . . !

 2. Не знам как точно се случи, но гледах в YouTube клипчета и от многото линкове попаднах и на този сайт! След прочетените мнения останах ПОТРЕСЕН. За пореден път оставам ИЗУМЕН от Българският ( Балканският) начин на мислене, и се радвам, че напуснах границите на тази държава.

  • ei kazalbash , ne sa vprqgai da ne izqdesh nqkoi pave v glavata ! shta i v mangala shiban, shva sma4mam ve ei ! ti za men mai ne si 4uval ,a ? AZ SUM BUDY-BAADSHAH , SHTA S4UPQ VE EI MUHLIO NESRESAN..!SHIBAN SHIBANQK GROZEN , NQA SA PRAISH ..!EI..

 3. Така е. ние сме си виновни, защото позволихме на тия дето ни управляват да си правят каквото си искат. трябва да се направи нещо. Това не може така да продължава, трябва да им се потърси сметка на всички политици и всички онези които забогатяха последните години на гърба на обикновенните хора

 4. Да, точно така, напълно сте прави. Черните са виновни за цялата мизерия, за липсата на контрол за липсата на санкций, за затварянето на болници, за ниските заплати и пенсии, за високата престъпност, за шуробаджанаштината и корупцията на всички нива . . . . Да, те са виновни . . . !

 5. Уважаеми Дами и Господа, кога най-накрая ще започнете да интегрирате малцинствата в Република България?
  Кога ще спрете да крадете от Държавата и ще започнете да мислите не само за собствените си банкови сметки, а за бъдещето на нашата Родина? Как си представяте бъдещето на нашата Родина?

 6. преди много години тези бразилци не смееха да минат през центъра…а сега просто няма кой да ги „лекува“

 7. Считам, че вече е налице достатъчно сериозно основание да се потърси отговорност на кметицата поради отказ или невъзможност да се справя със задълженията си. До края на седмицата трябва да се задействат съответните органи на правораздаването ( самосезират ) и да започнат действия по отстраняване на така наречения кмет на град Казанлък. Налице са няколко………

 8. Още по – зле ще става . Питате ли хората по селата как
  се живее с тези паразити .
  Само в гетата им е мястото и да копаят тунела Шипка !

 9. Samardo Diviq- tapako nauchi se da pishesh na LATINICA
  Saniraha im bloka, posqha navsqkade krai tqh hrasti (tapata kmetica) bez da im mine prez uma, che taka zastrashavat dvijenito kato nqma vidimost i nqkoi mangal moje da izkochi pred nqkoq kola

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here