Галина Стоянова харчи народна пара като за последно

4
202

Кметът Галина Стоянова изглежда харчи народна пара като за последно, поредното й разхищение от парите на данъкоплатците е за цветна книга в близо 100 страници, където отчита четиригодишния си мандат.

В  преднамерено лачената книга, нагло демонстрираща ненужно пилеене на средства, има невероятно интересни факти, показващи с цифри в таблици безумно разходване на финанси и понижаване на редица показатели.

Изданието, разбира се, не е печатано в Казанлък, а в София. Реализирано е от издателство „Витамин Арт” с управител Татяна Узунова. Същото то издаде и луксозния календар на Община Казанлък за 2015 г. Не е случайна подробността, че Узунова е съпруга на собственика на агенция „Фокус”, на която Галина Стоянова плаща по договор за информационно обслужване.

Или едни пари вървят редовно към агенция „Фокус” от Общината, за да се публикуват почти ежедневно хвалебствия за работата на казанлъшката кметица. Други пари са насочени от общинския бюджет към издателството на съпругата за книжки, календари, брошури и както се вижда прескъпа, луксозна, пълноцветна книга за отчета на Стоянова.

Според запознати, работещи в издателския бранш, Галина Стоянова е хвърлила минимум 20 000 лева, за да раздава наляво-надясно лъскавия си отчет.

В същото време на финалната права на мандата си Стоянова оставя близо 13 милиона лева борчове, с които овътри казанлъчани.

Коментари от Фейсбук

4 КОМЕНТАРИ

  1. Явно авторите на материала не са доволни, че виждат това, че не могат да удовлетворят лакомията си за общински пари в тяхната клиентилистка медия.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here