Новини от вас: Жалка картинка на стадиона. ОБНОВЕНА

2
4791

Не мога да разбера, кой и защо точно тук реши, че може да си изхвърли старите вещи.

Преди два дена ги изхвърлиха и нарязаха, снощи към 2 часа са ги запалили.

Това е градския стадион на Казанлък.

Х.Б.

ред.бел.: Запалените дюшеци не са изхвърлени нарочно там стари вещи, това съобщиха за пресс тв група момчета, които тренират уличен фитнес.

Преди седмица едно от тях се е наранило, като е паднало от уредите. Преди време са писали до Общината да им обзаведат площадката с обезопасяващи средства/гумено покритие на асфалта/ но от там никаква реакция. Така те се принуждават сами да се грижат за тяхната си безопасност и кой, каквото имал в къщи, като дюшеци, матраци си го е донесъл на площадката за тренировки. Но явно тези неща са попречили на някой и въпреки, че имало камери на стадиона, така и не се разбрало кой е извършителят на вандалския акт.

Коментари от Фейсбук

2 КОМЕНТАРИ

  1. Господин Стоев. Предметът на авторското и сродните му права ясно са описани в закона. Ако имате претенции към написаното се обърнете към правист за помощ, а не пищете с големите букви във Фейса. Видно е, че не правите разлика между авторски текст и преразказ. Върнете се в 4. клас и се образовайте, за да не се налага насила да ви връщаме в училище.
    Приятно безделничене и писане по нощите на мисловни пр….ни.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here