Новини от вас: Всички ние се чувстваме като „мъртви души“

1
361

Уважаема редакция,

всички живущи на бул. „23 Пехотен шипченски полк“ бл.104, 105, 107 и 108 се питаме какъв е начина да отправим молба до Община Казанлък, със съответния проблем засягащ 60 семейства живущи в комплекса, така че да получим отговор.

Още в началото на м.май 2015 г. отправихме молба да се заравни терена на междублоковото пространство на комплекса. Не искаме градинки, детски площадки и т.н., а просто заравняване на терена – нещо което трябва да се направи след приключване на всеки строеж. А възложител на строежа  на тези жилищни блокове е Община Казанлък. Така, че смятаме за правилно да се обърнем точно към нея.

100_2017След като не получихме отговор, внесеохме втора, напомняща молба през месец юли. И отново мълчание, а уж срока за отговор, било то положителен или отрицателен, е 30 дневен. И така чакайки отговор вече почти четири месеца, всички ние се чувстваме като „мъртви души“, живущи в град, където коректно отправения зов за съдействие и съвместно решаване на проблем, отправен с любезен и доброжелателен тон си остава глас в пустиня.

1 КОМЕНТАР

  1. Няма далавера в тази работа по изравняването. Ако можеха да се откраднат някакви пари – на минутата биха се отзовали.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here