БСП в Мъглиж издигна 39- годишен безпартиен инженер

39-годишен безпартиен машинен инженер е кандидатът за кмет на Мъглиж. Златко Острешев  бе единствената кандидатура, която единодушно бе подкрепена от общото събрание на  социалистите в общината. БСП ще се яви на местния вот в коалиция „За община Мъглиж”, заедно с политическите структури на НДСВ и Народен съюз. Коалицията е отворена за организации и движения, които подкрепят кандидат-кмета и политиката за промяна.

„Открито  и успешно управление за хората”, обеща Острешев, произхождащ от уважаван род в Мъглиж.  По думите му необходими са  усилията на всички за желаната от мъглижани промяна. „Обединяваме се срещу разграбването в общината, на 27 октомври ще спрем разрухата в Мъглиж”, с това послание левицата си пожела победа на изборите. Целта  е да се  увеличи многократно представителството в местната  законодателна власт. През този мандат БСП бе с двама съветници в местния парламент. До дни ще бъдат ясни и кандидатите за съветници и кметове на кметства на местната коалиция.

”Вече имаме кандидат за кмет на общината, който мъглижани одобряват,  предстоят  ни срещи  в селата и разговори с всички политически сили с изключение на ГЕРБ за подкрепа”, посочи председателката на общинската организация Дияна Янева.

Пресцентър
Областен съвет на 
БСП – Стара Загора

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram