Хората питат…: Подлежи ли на контрол компетентността на операторите на Пресс тв?

„Хората питат, хората искат да знаят”,  фразата принадлежи на неуморната журналистка Маргарита Михнева и се е превърнала в култова отдавна.

Пресс тв открива рубриката „Хората питат…” с намерението екипът ни да поставя публично въпросите, които вълнуват читатели, слушатели и зрители на Медийна група „Вис виталис”.

На електронната ни поща  radio@vvitalis.com редовно пристигат питания, сигнали, мнения, коментари. С новата рубрика ще ги предоставяме на вниманието на аудиторията, институциите, организациите, властта, за да търсим отговорите.

По ирония ще стартираме с въпрос към МГ „Вис виталис” и ще отговорим.

Гражданинът Лучиан Келчев  пита от Фейсбук в неделя, 24 август:

„…Днес си мисля следното : „Защо служебната камера на казанлъшката частна медия Пресс ТВ, се употребява системно от оператора в медията Евгени Атанасов при изпълнение на частни поръчки, а именно – за реализиране на търговска дейност съставляваща видеозаснемане на сватбени тържества, което само по себе си и в съвкупност би следвало да подлежи на контрол по компетентност … ?“

Уважаеми господин Келчев,

Операторите, работещи за Медийна група „Вис виталис”, разполагат със собствени камери, в това число и Евгени Атанасов.

В почивните им дни единствено и само те решават как ще разполагат със свободното си време. В това число и Евгени Атанасов.

Що се касае до компетентността на видеооператорите, да, тя е доказана, уменията им са признати и не подлежат на съмнение. Една от причините е контрола на качеството на тяхната продукция. В това число и на Евгени Атанасов.

 

Поздрави,

Екипът на МГ „Вис виталис”

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram