Илияна Цанова изпрати благодарствено писмо до областния управител на Стара Загора Живка Аладжова

0
371

Заместник-министър председателят по управление на средствата от Европейския съюз Илияна Цанова изпрати писмо до областния управител на Стара Загора Живка Аладжова, в което съобщава, че на 7 август Европейската комисия официално е одобрила Споразумението за партньорство на Република България, очертаващо помощта от Европейските структурни и инвестиционни фондове за периода 2014-2020 г. Аладжова е член на работната група за разработване на Споразумението.

„Бих искала да благодаря на всички Вас за пълноценното участие в процеса на подготовка на този важен за страната ни стратегически документ в да Ви поздравя с успешно свършената работа.

Искрено вярвам, че установеното добро партньорство, диалог и взаимодействие ще продължи и при предстоящото изпълнение на заложениете в Споразумението цели и приоритети.

Пожелавам успех на бъдещата ни съвместна рабста, свързана с ефективното използване на Европейските фондове за постигане на устойчив, приобщаващ и интелигентен растеж на българската икономика и обшество“, се казва в документа, адресиран до всички членове на работната група. 

 

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here