Паякът вдигна кола с 8 годишно дете в нея

13
41013

При случая майката на детето припаднала и се налага намесата на бърза помощ и полиция.

Инцидентът е станал преди два дена. 34 годишна казанлъчанка паркира колата си на улица „Л. Кабакчиев“ в гр.Казанлък и отскача до близкия магазин. През това време „паякът“ преминава и преценява, че трябва да вдигне автомобила, част от който бил паркиран в обсега на автобусна спирка.

Вдигат колата, но не забелязват, че в нея е 8 годишно момиченце.

След като колата била вдигната, репатриращия автомобил се отправя към паркинга под надлеза.

В това време детето отворило прозореца и започнало да крещи.  Майката видяла ситуацията и хукнала след „паяка“.

Служителите в специализирания автомобил, разбрали, че има нещо нередно, но спрели колата чак по бул. „Н. Петков“.  При гледката на провесилото се през прозореца на вдигната от паяка семейна кола, майката припаднала, като се налага намесата на спешна помощ, на място идва и полиция.

Детето, също било стресирано в ситуацията.

При огледа, станало ясно, че обслужващите паяка не видели детето, тъй като страничните стъкла на колата били затъмнени.  Майката не могла да реагира, тъй като „паякът“ вдигнал колата буквално за минута.

Родителите не коментират, има или не нарушение, при паркирането, в  случая, но недоумяват, как тримата служители, обслужващи репатратора не са видели или чули навреме детето, а вдигнали колата и изминали близо километър  с детето.

Снимката към публикацията е илюстративна.

Гледни точки за случая с паяка в Казанлък

Коментари от Фейсбук

13 КОМЕНТАРИ

 1. Чл. 69. На спирка на превозните средства от редовните линии за обществен превоз на пътници други пътни превозни средства могат да спират за слизане или качване на пътници само ако не пречат на превозните средства, за които е предназначена спирката. Престоят на таксиметрови автомобили с цел очакване на пътници е забранен.

 2. Чл. 69. На спирка на превозните средства от редовните линии за обществен превоз на пътници други пътни превозни средства могат да спират за слизане или качване на пътници само ако не пречат на превозните средства, за които е предназначена спирката. Престоят на таксиметрови автомобили с цел очакване на пътници е забранен.

 3. анонимен,в първият ти коментар има 8 граматически грешки!Андреев е много по-добре от теб!

 4. Глупаци .Майката да съди ти зи глупаци които работят със паяка те са толкова невежи .Защо не вдигат скъпите возила със специалните номера които задръстват улиците и особено по центъра пред светофари те.не можеш да се престроиш в дясната лента стоят с часове там а вдигат др коли които биле паркирани на част от автобусната спирка .идиоти

 5. Тази безотговорна майка има две нарушения.Паркирала е на неправилното място и е заминала само 8 годишното си дете.В държава с промити мозъци,където уж издигат на пиедестал децата,това ми се струва нелогично.А сега на всички ви е виновен паякът.Колата е там неправомерно.Хората в паяка няма как да знаят има ли нещо вътре или не,най-малко са очаквали.В случая безотговорната майка да си понесе последиците отвсякъде,че не ги бива нито да възпитават,нито да гледат деца.И това е масово,не е само тая.А хората,които апелират против паяка,са също така “ЗА“ беззаконието.А самите те ще ревнат,ако някой наруши законите с тях.Та нека бъдем малко обективни.Децата се гледат и възпитават,не се оставят сами по колите,нито се оставят да изскачатр внезапно пред колата на 50 см.Масова практика от неграмотните млади майки.По-добре е да не раждат.

  • ако това стане в ГЕРМАНИЯ, може да и отнемат детето, за безотговорността на майката.

   • В германия няма как да стане…. служителите с паяка ще го видят, пък и невиждам ништо безотговорно да се остави дете в кола В ДЕТСКО СТОЛЧЕ за 1-3 мин. Недейте да пишите врели некипели. И безотговорноста се пише С ЕДНО Т ……. Така че , моля г-н. Андреев първо да се научи да пише , па после да прави забележки……

 6. „В обсега на автобусна спирка“. Къде е тази спирка, когато това е до математическата гимназия? Извинявайте това е доста стратегическо място и не трябва да се спира щяло и нещяло. Все пак трябва да има и ред.

  • анонимен,спирката е на ул.“Л.Кабакчиев“-толкова познаваш града.Има“Закон за защита на детето“.Прочети го и тогава пиши глупости!Относно правописа-„тизи“се пише“тези“!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here