Младеж от общинския еко патрул ударил с палка казанлъчанин

4
12033

Тодор коментира, че момче, което заявило, че е представител  на Община Казанлък му е нанесло удари с метална палка. Инцидентът се случил тази вечер до бл. 32 в кв. „В. Левски“. След като видял през терасата, как момчето влязло в пререкания с деца от квартала, Тодор слязъл и  попитал момчето какъв е проблемът? По обясненията на Тодор, момчето било със зелена шапка с надпис Община Казанлък. То заявило, че е от Общината и да не се занимава с него, а след това извадило палка и започнало да удря мъжът.

Свидетели на инцидента станали съседи.

В последствие, пострадалият мъж разпозна момчето, което му е нанесло побоя. Вероятно става дума за представител на общинския еко патрул, който има за цел: „опазване на любимите места за отдих на казанлъчани, облагородяване и почистване на междублокови пространства и градинки, поддръжка на общинската собственост“.

През утрешния ден, ще се опитаме да съберем повече подробности за случая, защо се е стигнало до удари с палка, както и това, дали наистина момчето е от общинския еко патрул.

На среща в Общината: Момчето от еко патрула се е самоотбранявало

4 КОМЕНТАРИ

  1. Тези деца от ЕКОпалките и с дрегери ли ходят, че да разберат дали е пиян, или те си бият, щото са от общината?????????????????

  2. Общината добре образова младите, да бият, да бъдат нагли, да носят оръжие и да се чувстват безнаказани….

  3. Какви са тези пияни…?
    Отговор:
    Каквито са и „общинските служители“ , които по социалните мрежи „умират“ да се именуват държавни служители, ама нямат понятие защо са на работа и какво се очаква от тях.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here