Пре(боядисване) до дупка и пак delete?

1
1032

„По колко пъти в годината ще боядисват и пребоядисват пешеходните пътеки и до кога ще изглеждат по този безумен начин?“

С този въпрос към нас се обърна читателка на presstv.bg, която е възмутена от състоянието на пешеходните пътеки по казанлъшките пътища.

След наша проверка на някои от основните булеварди в града установихме, че новоположената маркировка наистина е почти изтрита.

Това не е първият път, в който боядисана зебра започва да изчезва. Преди година в поредица от няколко материала ви показахме как изглеждат пешеходните пътеки до Зеления мост, както и до Математическата гимназия, само ден, след като по тях беше положена новата боя.

Факт е, обаче, че това започва да се превръща в тенденция и то всяка година. Дали проблемът е в качеството на боята или проблемът е от техническво естество, оставяме всеки сам да си отговори.

Пишман варосана зебра похабена за ден

Некачествена боя по казанлъшките улици?

1 КОМЕНТАР

  1. Няколко часа след полагането на новата пешеходна пътека на „Фитковото колело“ тя вече е с 50% изтриване. На това му се вика гавра с жителите.
    Отчитаме дейност. Кипи безсмислен труд. Всякакви имбецили се надпреварват да твърдят, колко си лош като посочваш недъзите им. Е – пак гласувайте за тази пасмина в Общината.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here