Новини от вас: Трябва ли екоконтрола на Казанлък да спазва общоприетите правила?

5
1054

За Екоконтрола на Казанлък няма правила за паркиране.

Коментари от Фейсбук

5 КОМЕНТАРИ

 1. С личния си мотор изпълнява служебни задължения. Кой плаща и кой издава пътни листове, кой проверява дали е пил, кой плаща режийните разноски, къде в трудовата характеристика е указано този тип изпълнение на служебните задължения и т.н. Ако настъпи ПТП Общината ли ще плати лечението на момъка с мотора.
  А полицаите с лично оръжие ли носят дежурството си? Момчето ЗДвП познава ли. Книжка Б категория няма ли. А тениската направо води до заключение, че началниците се нуждаят от проверка на пригодността да осмислят действията си.
  В нарушение е и очаквам да видя акта, който ще бъде съставен въз основа на снимковия материал. Също питам когато в извънработно време същия злоупотребява с длъжността си, дали има издаден наряд и в договора му има ли клауза, която разрешава денонощния му режим на санкциониране.

  • ако настъпи ПТП- момъка си ма застраховка на ЛИЧНИЯ мотор и общината не му е длъжна.В извън работно време НЕ злоупотребявам макар че не много грамотно си използвал тази думичка- НЕ съставям административни наказания..освен ако такова работно време не е разпоредено със заповед.За целта сигналите се отработват и съответно наказанията от РУ Казанлък.Знам че на много хора преча да си вършат мизериите но…няма как.И за разлика от много отворковци винаги мога да извадя 50лв да си платя глобата без рев и сълзи.

  • Бъркаш лично оръжие с личен транспорт ! Ако не беше мотор а велосипед…пак ли ще е проблем.?? По начина на писане ми изглежда че си леко загрижен за здравето ми но здравни манипулации си плащам сам ! …както и гражданска отговорност,застраховка и друга поддръжка на мотора. Това че не натоварвам общината да ползвам служебен транспорт-могат само да почерпят.И последно- въпреки че се наложи да го кача на тротоара съм го направил така че по никакъв начин да не възпрепятства свободното придвижване на граждани.Като споменаваш ЗДВП..виж там за ония 2 м..з.а килограмите и свободно преминаване…

   • Господин Стоев. Не пишете на „ти“, не се опитвайте да си присвоявате функцията на експерт по български език ( нямате ценз ) и се научете да спазвате правилата за движение. Все още в тази държава с разрешение от някого ЗДвП не се нарушава. Нагъл сте и затова ще изпратя на колегата отгоре всички документирани и от мен нарушения от Вас включително това, че влизате в централната част на града с мотор, а знаците го забраняват изрично. Той ще ги обедини и смятам, че книжката Ви ще стане на трупчета за отрицателно време. Подавайте си овреме молбата за напускане, че само влошавате имиджа на кмета. Видно е, че всички работите срещу нейното преизбиране, но не го правете поне като нейни подчинени. Приятно харчене на общински средства в почивния ден.
    P.S. Посъветвайте се с юрист дали Вие или Общината ще бъде длъжна да плати за евентуaлен инцидент с Вас по време на работа и чак след това пишете.

 2. Дали не е захапал някой от БСП, че сега друг гругор пуска донос както в ДС? Ако вместо да си гледате работата и да спазвате законите като граждани, нямаше да има нужда от моторизиран да пише актове! Това обаче тук в майка България няма как да се случи, защото всеки който се оплаква по този начин, е нарушил поне 10-на разпоредби и е гузен дали нямаа да му напишат акт!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here