Депутатският разкрач на Кърчев: между Виена и Казанлък

Казанлъшкия депутат Борис Кърчев /ГЕРБ/, дето няма грам имот в казанлъшко, но е бъкан с имущество в старозагорско, пък бе пратен в парламента с преференции от мъглижко, е направил яка уборка на профила си във Фейсбук.

Ошетала си е фейса и майката на децата му. Няма ги вече и фукливите снимки с Audi Q7.

Джипът според публичната декларация на депутата е купен за 1 800 лв.

Говори се, че народният представител се кани да си обере крушите и да се устрои във виенския си апартамент, купен за над 600 хил. лева.

Любимата на Кърчев вече не се разкекерчва между два Audi Q7, на обща стойност 3 600 лева, във фейса, а пише прочувствени сбогувания на изпроводяк с меланхолията на изнурена бг домакиня. От стерилно-лиричната й изповед става ясно, че се изнася далеч.

Евакуацията на семейството сигурно е заради геноцидната политика на ГЕРБ към българите и дори главата на фамилията да остане да пише закони в парламента, докато самия той има проблем със закона, е непатриотично да избереш Австрия пред България, а да се кълнеш в интересите на втората. Особено ако си продал интереса на казанлъчани и имунитета ти виси на косъм.

Пълно раздвоение тресе Кърчеви – като на снимката с разкрачената между черното и бялото джипчета, на цената на играчки, но едно е ясно-в такава поза дълго не се издържа, винаги се свличаш, но не винаги причината е гравитацията.

Казалъшкият депутат Борис Кърчев от ГЕРБ няма имот в Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram