Кметът иска отклоняване на пари от асфалтирането за укрепването на падналата МГ

2
245

Кметът Стоянова иска спешно да бъде прекроен бюджета на Общината и част парите за асфалтиране на улици да бъдат пренасочени за ремонта на Математическата гимназия.

След като училището падна чиновниците търсят аварийни варианти за укрепването му и ще искат одобрението на Общинския съвет идната седмица за отклоняване на пари от предвидените за ремонта на улици.

Кметът предлага да се намалят сумите за руконструкции на няколко улици: „Банянска”, „Илинден”, „Петрова нива”, „Цар Освободител” и „6-ти септември”. Ще бъдат спестени и пари от асфалтирането на улици в почти всички казанлъшки села.

За сметка на други планирани ремонти ще се подпомогне възстановяването на рухналото крило на МГ-то, например, от средствата за асфалтиране на междублокови пространства на ул. „Тракия”, „Бъкстон”, „Илинден”, „Емануил Манолов”, междублоковите пространства в кв.”Изток” до блок 11, 12, 72,74, 30, 43 и други.

Очаквайте подробни данни за сумите, които Общинският съвет трябва да гласува да бъдат отклонени.

Коментари от Фейсбук

2 КОМЕНТАРИ

  1. ААААА, не съм съгласна да си троша колата, защото кметицата с образование за детска учителка се прави на Кольо фичето – да си плаща за некадърността от рушветите.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here