Колко пари събра кметът Стоянова от паркирането в Казанлък?

1
3695

Общинският съветник Теодора Иванова пита кмета на общината Галина Стоянова за събраните пари от зоните за платено паркиране  в Казанлък. „Нашите въпроси идват от приемните с граждани, те искат да знаят какво се случва с техните пари от паркоместата, питат чрез нас властта – защо улиците в общината са с дупки, тротоарите в окаяно състояние,  а същевременно паркирането – платено. Т.е. гражданите трябва да плащат, а местната изпълнителна власт трябва да даде отчет къде отиват парите”, сподели Иванова и добави, че действията й  са част от  нейните правомощия като общински съветник  да поддържа връзка с избирателите  и  да отправя питания до кмета на общината.

Преди 2 години нейното предложение да се съкрати времето за паркиране вместо до 20 часа да  стане до 17:30 в Казанлък бе прието от местния парламент при разглеждането на Наредба №4, то също дойде от казанлъчани, посетили приемната на БСП.

На предстоящата сесия Теодора Иванова очаква отговорите на кмета на следните въпроси:

• Колко са средствата, постъпили в общинския бюджет за 2017г., 2018г. и до 31 май т.г?

• Колко са отделно средствата постъпили чрез закупуване на талон или таксуване от паркинг-автомат и тези, заплатени чрез SMS?

• Какъв е размерът на средствата, постъпили в общинския бюджет за 2017г, 2018г. и до 31.05.2019г. от принудително преместване на неправилно паркирано ППС?

Пресцентър БСП-Казанлък

Коментари от Фейсбук

1 КОМЕНТАР

  1. Чудя се, това дали е заради спора със субсидиите и трябва по някакъв начин да си намерят пари за издръжка? Та за това задават глупави въпроси …. или жегата ги жегна и нямат пари за водка – руска?

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here