Мехмед говори за инцидента

2
17973

След като бе освободен от ареста Мехмед коментира причините за агресията на паркинга до пазара, където той удари велосипедист. Мъжът освен, че се бил блъснал в колата псувал, което възмутило Мехмед. Той импулсивно го ударил. За пореден път заяви, че съжалява за случката.

Мехмед, заяви още, че държи да се знае в обществото, че той не е мюсюлмански духовник. Това, което е вярно, че той се бори срещу радикалния ислям в региона от години.

Коментари от Фейсбук

2 КОМЕНТАРИ

  1. Човекът велосипедист познавам от години. Невъзможно е да се твърди, че псува, защото той говори изключително ограничено и бавно. За времето , за което Мехмед излиза от колата и го удря, колоездачът не би могъл да каже дори името си.
    Тъй като Мехмед е изключително нагъл и говори откровени неистини бих желал ако може някой да сподели адресът му. Имам ценз на педагог и ще му преподам безплатен урок по етика и овладяване на агресията. Моля Ви кажете ми къде живее. След това ще го таксувам на общо основание.

    • Gospodine yavno si tirsish rabota ako nyamash idi da beresh Rozi ,kato si pedagog idi da rabotish a ne da se izyavyavash mnogo si jalik zashtoto ne si prisistval na myasto za da pishesh po tozi na4in iskash adresa stiskali ti zadnika za da idesh i da mu prepodavash urozi ako iskash idi i go potirsi v Ziganskata Mahala tam shte ti prepodavat Bilgarski ezik i etika .

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here