В Казанлък: Този четвъртък благотворителен концерт в подкрепа на бездомните животни

0
3580

Благотворителен концерт с мото „Заедно творим добро” в помощ на казанлъшкия приют за безстопанствени животни организират талантите от ОДК „Св.Иван Рилски”.Той ще се състои на 13 юни (четвъртък) от 18:30ч. във Военния клуб.Инициативата е част от събитията, с които тази година детския комплекс чества своята 70 годишнина.

В концерта ще вземат участие медалистите от КСТ „Роза”, които завоюваха девет отличия на приключилия наскоро Открит  турнир и Купа България, балетна формация „Дива Денс” , също отбелязала още един изключително успешен сезон, вокалните групи „Таке Five” и „Еуфория”, които бяха отличени на Националния конкурс за изпълнители на популярна песен „Една българска роза” и Спортен клуб по таекуондо „Кентавър”, които станаха спортисти на годината за 2018-та.

С тази иницитива, талантливите деца искат да насърчат добротворството и благотворителността към бездомните животни, да събудят отговорността на гражданите, да бъдат по-толерантни, да не се страхуват да осиновят куче от приют и да разберат, че единствения начин за овладяване на популацията на бездомните животни е отговорно отглеждане и кастрация,спазване на общинските наредби и закони.

Концертът се организира от ОДК „Св.Иван Рилски” и фондация „Animal Hope Bulgaria – Kazanlak” , със съдействието на Община Казанлък.

Със средствата събрани на концерта ще бъде подпомогната дейността на приюта, по обгрижването на неговите четирикраки обитатели.

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here