Връчват наградите „Бъдеще за децата“, 17 са номинациите

В Музея на розата от 17.00 часа днес ще бъдат връчени наградите „Бъдеще за децата“ за принос към децата на Казанлък. Инициативата е на Сдружение „Бъдеще за децата” и се реализира в партньорство с Фондация „Сийдър” и с подкрепата на Община Казанлък.

Получени са седемнадесет номинации, разпределени в следните категории:

  • Обществена личност – с цялостен принос за подобряване условията на живот на децата в град Казанлък;
  • Бизнес с кауза – фирма, организация, представител на малък или среден бизнес, които системно подкрепят значими мероприятия, свързани с децата в град Казанлък;
  • Приятел на детето – доброволци, представители на различни професии (учители, специални педагози, психолози, лекари, ментори и други) и всички направили нещо значимо за нашите деца.

На официалната церемония по връчване на наградите и тази година ще бъдат отличени инициативи и кампании, организирани в подкрепа на децата на община Казанлък.

Наградата е създадена преди пет години, за да засвидетелства уважението към общественици, граждани, приятели на детето, дарители, фирми и граждански структури, който подкрепят децата на община Казанлък.

Право на номинация имаха всички организации работещи с деца – училища,  детски градини, клубове, читалища, детски центрове, медии, родители, хора от общността.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram