Асфалтират ул. „Шейновска“

От 30 май до 2 юни 2014 г., включително, поради ремонт и асфалтиране ще бъде затворена за движение  ул. „Шейновска“, разположена между ул. „Орешака“ и ул. „Шипченска епопея“. Улицата се намира северно от ПМГ „Никола Обрешков“ и на запад от ДК „Арсенал“.

„Шейновска“ е първата улица в град Казанлък, с която започва изпълнението на Инвестиционната програма на Община Казанлък за 2014 година, свързана с ремонт и асфалтиране на пътната инфраструктура. От средата на м. май стартира ремонтът на участъци от 4-класната пътна мрежа на територията на общината.

През 2014 г. ремонтът и асфалтирането на улиците са включени в 18 обособени позиции с обща площ 39 185 кв.м. След проведена обществена поръчка „Реконструкция на улици в град Казанлък, населените места и общинската пътна мрежа през 2014 г. по 18 обособени позиции“ бяха избрани изпълнители на дейностите. Това са „Димас“ АД – Габрово, „Пи Ес Ай“ АД и „ПКС Ес Би Ес“ АД – Стара Загора. Общата стойност на реконструкцията на улиците в Казанлък, населените места и 4-класната пътна мрежа е 714 479 лв.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram