Елена Йончева в Казанлък: Да гласуваме масово, да въстанем срещу ГЕРБ

Да гласуваме масово, само висока  избирателна активност може да ни освободи от ГЕРБ и  разпорежданията на началници затова как да гласувате. Това е рецептата да се противопоставите на заплахите за уволнения и всяване на страх от ръководители”, каза  в Казанлък водачът на листата на „БСП за България” Елена Йончева на среща с граждани.

Хората разказаха как са принуждавани от началниците в „Арсенал” да гласуват по тяхно разпореждане. „Упражняват  натиск върху мен, семейството ми и моите колеги, всяването на страх ни кара да емигрираме, искаме да живеем в демократична България”, каза 34 годишният Димитър, който мечтае свободно да отгледа и образова детето си в родината, така както се живее и работи в една  европейска държава. „Днес има два пътя пред родината ни – или позволяваме криминалното иго, в което живеем, да ни смачка окончателно, или въставаме. Това можем да направим на 26 май – с гласуване. Време е да заслужим свободата си, да отвоюваме своето достойно място в Европа.

„И БСП стои в основата да има вашата военна фабрика дългогодишни договори, а вие – работа и това го знае ръководството. Посланието ни  е към хората: Гласувайте свободно, никой не може да види как гласувате в изборното помещение, пуснете бюлетината в урната, в която свободно сте отбелязали своя вот”, каза народният представител Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ „БСП за България”.

 „Най-мъчно ми е и за това, че грабежът в Казанлък си е нарочил децата, не толкова бизнеси и пътища, а това което всички сте съградили  за децата, за  бъдещите поколения.”, каза кандидатът за евродепутат Иван Кръстев. Той изрази огромното си  възмущение от пагубния начин на управление на община Казанлък след видяното и показаното от общинските съветници на левицата в  Математическата гимназия, Детското автоградче, бившето училище „Димитър Андреев” и бившия лагер в Равда. „Когато младите хора видят,  че не се полагат грижи и за техните деца, много лесно избират пътя навън, при останалите 2 милиона българи, които са заминали, а когато излязат навън – те вече не са грижа на Борисов. Това е отвратителна, антибългарска и антихуманна политика”, заяви кандидатът за евродепутат Иван Кръстев.

 „В Казанлък видяхме този модел, време е да се разгневим и да покажем, че повече не могат да ни се подиграват така. Тази неделя заедно да променим и България с номер 18.”, призоваха кандидатите на „БСП за България”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram