Е.Йончева: Община Казанлък се е превърнала в кантора за продажби, защото се връщат комисионни

2
8502

Как се правят търгове и се възлагат обществени поръчки в Казанлък показаха общинските съветници от левицата на Елена Йончева и Иван Кръстев от евролистата на „БСП за България“ по време на днешната им визита тук.

По какъв начин бяха продадени училище „Димитър Андреев“ и „Детското автоградче“ край Енина разказаха местните социалисти край бившите общински обекти. Те споделиха пред сградата на Математическата гимназия, че все още не е ясно колко точно струват щетите след срутването й и кой ще поеме отговорността за аварията, случила се след порочно проведена обществена поръчка.

Йончева обобщи: „ГЕРБ продава България. Време да се разгневим и да покажем, че повече не могат да ни се подиграват така“.

Депутатът Драгомир Стойнев коментира: „Трябва да си доста нагъл, за да срутиш училище и да построиш там жилищен комплекс. Гражданите на Казанлък не са наясно какво става, ние ще зададем писмено въпросите към кмета Галина Стоянова, за да могат хората да разберат какво се случва“.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Най-доброто нещо, което БСП може да покаже е как мисли за гражданите си, не на думи а на действия. Първото нещо за което толкова милеят БСП – Казанлък е Лагерът Равда. Щом толкова милеят за онзи пущинак, за който и те имат пръст така да се случи през годините, е да кандидастват в търга, да го купят, да го направят, и да го подарят на гражданите на Казанлък. Едва тога ще им имаме някакво доверие в това, че милеят за Казанлък! А за последната снимка, да не говорим, ако това е вече частен имот, с какво право влизат в него? Да го заграбя ли? Да го рекламират ли? Там едно уточнение ми лисва. И Още един въпрос, за 8 години управлени 2003-2011 със Стефан Дамянов, какво постигнаха за града и какво не и да върнем още по-назад с управлението на Иван Гороломов какво не успяха да направя и какво направиха за Казанлък? – Значи, ние сме безпаметни и не помним, но на вас така ви се Иска…. Само, че не … Нито изкарахте Музея на розата на светло, когато бяхте на власт, нито запълнихте дупките на центъра – днешните площад КИАЦО и Лидъл (тази дупка бе направена през мандата 2007-2011), Нито пък си запазихте кадрите в партията в Казанлък, и тя се разцепи на С Нинова и Без Нинова и унищожихте един кмет и достоен човек като Николай Терзиев. Хората помнят, но помнят и за Техноинпекс, далаверите ви и за празните ви обещания, всичко помнят и през 2011 дадоха доверие на човек, за 8 години след вашето управление промени много неща в Казанлък! И ще помнят, Обновеният парк Розариум с парк Тюлбето, ще помнят Обновената болница, ще помнят всички детски грани и училища направени с Европейската солидарност, ще помнят как градът се променя всеки ден в приятно място за живеене!

  2. Герб са грозна комунистическа мутация ,да не се прави ,че не са от техните сержовица!!!МИшока хитец,живее си спокойно в Швайц ,а тая снове по градове и паланки.Толкова години еволюция и накрая ….БСП и разни провалени бизнесмени и изветрели тьотки .

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here