Е.Йончева: Община Казанлък се е превърнала в кантора за продажби, защото се връщат комисионни

2
8646

Как се правят търгове и се възлагат обществени поръчки в Казанлък показаха общинските съветници от левицата на Елена Йончева и Иван Кръстев от евролистата на „БСП за България“ по време на днешната им визита тук.

По какъв начин бяха продадени училище „Димитър Андреев“ и „Детското автоградче“ край Енина разказаха местните социалисти край бившите общински обекти. Те споделиха пред сградата на Математическата гимназия, че все още не е ясно колко точно струват щетите след срутването й и кой ще поеме отговорността за аварията, случила се след порочно проведена обществена поръчка.

Йончева обобщи: „ГЕРБ продава България. Време да се разгневим и да покажем, че повече не могат да ни се подиграват така“.

Депутатът Драгомир Стойнев коментира: „Трябва да си доста нагъл, за да срутиш училище и да построиш там жилищен комплекс. Гражданите на Казанлък не са наясно какво става, ние ще зададем писмено въпросите към кмета Галина Стоянова, за да могат хората да разберат какво се случва“.

Коментари от Фейсбук

2 КОМЕНТАРИ

  1. Най-доброто нещо, което БСП може да покаже е как мисли за гражданите си, не на думи а на действия. Първото нещо за което толкова милеят БСП – Казанлък е Лагерът Равда. Щом толкова милеят за онзи пущинак, за който и те имат пръст така да се случи през годините, е да кандидастват в търга, да го купят, да го направят, и да го подарят на гражданите на Казанлък. Едва тога ще им имаме някакво доверие в това, че милеят за Казанлък! А за последната снимка, да не говорим, ако това е вече частен имот, с какво право влизат в него? Да го заграбя ли? Да го рекламират ли? Там едно уточнение ми лисва. И Още един въпрос, за 8 години управлени 2003-2011 със Стефан Дамянов, какво постигнаха за града и какво не и да върнем още по-назад с управлението на Иван Гороломов какво не успяха да направя и какво направиха за Казанлък? – Значи, ние сме безпаметни и не помним, но на вас така ви се Иска…. Само, че не … Нито изкарахте Музея на розата на светло, когато бяхте на власт, нито запълнихте дупките на центъра – днешните площад КИАЦО и Лидъл (тази дупка бе направена през мандата 2007-2011), Нито пък си запазихте кадрите в партията в Казанлък, и тя се разцепи на С Нинова и Без Нинова и унищожихте един кмет и достоен човек като Николай Терзиев. Хората помнят, но помнят и за Техноинпекс, далаверите ви и за празните ви обещания, всичко помнят и през 2011 дадоха доверие на човек, за 8 години след вашето управление промени много неща в Казанлък! И ще помнят, Обновеният парк Розариум с парк Тюлбето, ще помнят Обновената болница, ще помнят всички детски грани и училища направени с Европейската солидарност, ще помнят как градът се променя всеки ден в приятно място за живеене!

  2. Герб са грозна комунистическа мутация ,да не се прави ,че не са от техните сержовица!!!МИшока хитец,живее си спокойно в Швайц ,а тая снове по градове и паланки.Толкова години еволюция и накрая ….БСП и разни провалени бизнесмени и изветрели тьотки .

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here