Гонят от общината БСП-съветници заради лагера Равда

2
6635

Скандал предизвика опитът на общински съветници от БСП да внесат 88 заявления от майки-социалистки в община Казанлък с желание децата им да летуват в Равда.  Докато внасяха заявленията на гише „Деловодство“ бяха изненадани от общинския пиар Цветелина Станчева, която пробва да ги изгони от сградата на администрацията.

С внасяне на заявленията – 88 на брой, толкова колкото е и цената на един кв.м от имота ни край морето, който местната власт се опитва да продаде, вместо да възстанови и използва по предназначение като детска база за отдих, продължава акцията на БСП, Казанлък „Да спасим Равда“. Левицата остро се противопостави на обявяването на търга и то на силно занижена цена и пусна сигнали за това в прокуратурата и до областния управител. Сделката беше спряна от областната администрация, прокуратурата образува проверка, а Младежкото обединение на социалистите в Казанлък проведе автошествие като протест срещу ликвидирането на лагера в Равда.

Коментари от Фейсбук

2 КОМЕНТАРИ

  1. Защо не вземете другари социалисти парички от офшорните сметки на другарката Милиончева и от сметките на другарката Техноимпексова и да го възстановите този детски лагер а говорите празни предизборни приказки наляво и надясно?! Престанете с с този популизъм!!! Дайте предложения евентуално от къде ще влезнат парите за въпросния лагер от данъците на всички нас жители на град Казанлък ли???? На приказки всичко е много лесно….

  2. Ех пак таз левица, абе купете лагера и си го направете, това от години все искате някой друг да ви го направи и вие първи кипри да се похвалите, че е било заради вас… Я си хващайте бизнесмените, купете го и си го оправете щом толкова го искате!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here