ПГЛПТ изпрати випуск 2018

15 май бе изключително вълнуващ празник за абитуриентите на ПГЛПТ. Със специално тържество в двора на училището те бяха изпратени от своите учители, приятели, родители.

72 момчета и момичета чуха за последен път училищния звънец и се разделиха с класните стаи в емоционално тържество. Зрелостниците завършват в 3 специалности – „Икономика и мениджмънт“, „Екскурзоводско обслужване“ и „Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения“ . Организацията на събитието традиционно е дело на самите зрелостници, които тази година успяха да впечатлят с оригинален сценарий, танци, музика, скечове и много други приятни изненади. Церемонията по изпращането започна с  емоционално слово на директорът на гимназията Антони Илиев, който пожела на абитуриентите да бъдат здрави и да станат успешни професионалисти. Те от своя страна дариха на училището икона на Света Богородица, специално изографисана за случая.

На тържественото изпращане бяха наградени зрелостниците от гимназията, които са се отличили през годините и са дали своя принос за утвърждаване авторитета на гимнaзията.

За Мис и Мистър Випуск 2018 бяха отлични Виктория Димитрова от 12 б клас, която ще представя училището и юбилейния 50-ти конкурс „Царица Роза“ и Иво Гебшеменов –също  от 12 б клас. Празникът в гимназията завърши с пускането на 72 балона, които оцветиха небето над ПГЛПТ.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram