Би последният звънец за зрелостниците на ПГЛПТ

15 май бе изключително вълнуващ празник за абитуриентите на ПГЛПТ. Със специално тържество в училището те бяха изпратени от своите учители, приятели, родители.

73 момчета и момичета чуха за последен път училищния звънец и се разделиха с класните стаи в емоционално и много зрелищно тържество. Зрелостниците завършват в 3 специалности – „Икономика и мениджмънт“ с класен ръководител Наталия Добрева, „Администратор в хотелиерството“ с класен ръководител Александра Александрова и „Готвач“ с класен ръководител Петя Гайтанджиева.

Организацията на събитието традиционно е дело на самите зрелостници, които тази година успяха да впечатлят с оригинален сценарий, музика и много други приятни изненади. Церемонията по изпращането започна с  емоционално слово на директорът на гимназията Антони Илиев, който пожела на абитуриентите да бъдат здрави и успешни и изрази своята увереност, че гимназията ги е подготвила добре за живота. На тържественото изпращане бяха наградени зрелостниците от ПГЛПТ, които са се отличили през годините и са дали своя принос за утвърждаване авторитета на гимнaзията.

За Мис и Мистър Випуск 2019 бяха избрани Стела Тонева от 12 а клас и Габриел Караколев – също от 12 а клас.

В различни шеговити номинации със специални ленти бяха отличени най-заслужилите абитуриенти. Празникът в гимназията завърши с пускането на многоцветни балони и фойервеки, които оцветиха небето над ПГЛПТ.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram