Кърчев /ГЕРБ/ влезе в класация на депутати със съмнителна репутация на „Шоуто на Слави“

Новият проект на шоуто „България: Фактите говорят“ показа снощи класация на български депутати със съмнителна репутация

Сред парламентаристите с печална слава от ГЕРБ и ДПС: Димитър Гамишев, Димитър Аврамов, Пламен Тачев и Делян Пеевски, осветени като корумпирани, ощетили хазната със стотици хиляди левове, търгували с влияние и уличени в корупция и в неприкрит конфликт на интереси е нареден и казанлъшкият народен представител Борис Кърчев.

Екипът на Слави Трифонов показа част от разкритията на Пресс ТВ как Кърчев е източил, а после е прехвърлил задлъжнелите си кабелни телевизии на маломотен, болен и социално слаб мъж от старозагорското село Християново.

В свое журналистическо разследване екипът на Медийна група „Вис виталис“ показа преди два месеца как Борис Кърчев и съдружниците му са укрили чрез счетоводни хватки стотици хиляди левове данъци от държавата, натрупали са задължения за близо 1 млн.лв., а после са прехвърлили кабелните си оператори в Казанлък и Гълъбово на малоимотния Динко Динев.

„Шоуто на Слави“ излъчи и част от друг материал на Пресс ТВ от 2011г., когато Делян Пеевски на предизборен митинг на ДПС в Крън обявява края на ГЕРБ: „ГЕРБ си отиват. ГЕРБ ни страхуваха четири години. Страхуваха ли ви ГЕРБ? Отиват си!“

Кадрите са уникални, затова че са запечатали единственото публично опозиционно говорене на Пеевски срещу ГЕРБ преди 7 години. Днес повечето медии на депутата от ДПС, който не ходи на работа, са приятелски настроени към управляващите, подчертават от „Шоуто на Слави“.

Предаването извади на показ лицемерието и двойните стандарти на шестима народни представители. Проектът „България: Фактите говорят“ продължава.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram