ЕКСКЛУЗИВНИ кадри от охранителна камера показват зверската катастрофа на Абаята

2
62682

Кадри, заснети от охранителна камера на Община Казанлък показват причините за зверската катастрофа на „Абаята“ в Казанлък. 19 годишен младеж е със счупен крак, а 17 годишно момиче с охлузвания и счупен нос. Как е станал инцидента, според кадрите, заснети от камерата:  „Форд“ управляван от млада жена отнема предимството на Джип „Нисан“.  Джипът, следствие от удара се качва на тротоара и връхлита върху, току що преминали пешеходната пътека момче и момиче. Тежката кола спира на сантиметри от четирима души които са чакали на автобусната спирка. Инцидентът се случва в 14:41 минути на булевард „23 Пехотен Шипченски полк“.

Коментари от Фейсбук

2 КОМЕНТАРИ

  1. От 14,41 ,до 16,40 за два часа колите си стояха така като са и няма никакво развитие.Кой знае в колко са ги вдигнали?Добре че не е било верижна катастрофа,че полицаите трябваше с техните бързи действия дежурства да дават на Абаята.Голяма простотия е тази наша полиция,а за КАТ да не говорим.

  2. Преди две деситилетия ни учиха,че няма значение залено или с предимство,винаги се намаля и се оглежда човек ,да не блее някой ,а сега телефони ,слушалки набити в ушите….ТАя мега селянка на ляв завой набримчила газта,тоя тюфлек и той сакън да не му пресече пътя натиска до тенеките.Култура на шофиране НУЛААААА!!!Дано пострадалите се възстановяват бързо ,а тези неграмотни шофьори да плащат докато са живи..!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here