Новини от Вас: „Чичко за пример“

3
9585

Наш зрител ни изпрати снимка, на която позира заедно с детето си до общински автомобил. Общинската Лада е спряна на улица „Искра“.
В текста към снимката нашият зрител е написал „ЧИЧКО ЗА ПРИМЕР“, явно визирайки водача на автомобила, който е спрял по пешеходната улица.

Б.А.

Коментари от Фейсбук

3 КОМЕНТАРИ

  1. Виждам, че лицето Говедаров пак се изявява, в нарушение на отправените от мен предупреждения към него. Ако сайтът не изтрие коментарът му в рамките на два часа от появата на моя, ще сезирам СЕМ и сайтът ще пострада. Подобни груби квалификации и обиди са основание да сезирам и фейсбук. Ще помоля и други да го направят, за да се изтрие профила на това лице, защото явно не разбира смисъла на думите, въпреки, че претендира, че владее български език. Същото се доказва ( че не владее езика ни ) от изключително некоректния, неук и пълен с правописни и пунктуационни грешки начин на писане на актове, както и в честата липса на релация с правните норми на описаните в тях уж нарушения.
    Говедаров ли сте не знам какъв сте, но крайно време е да разберете, че вече има преписка срещу Вас, защото сте допуснал целият азбест от нарязаните подземни тръби на ТЕЦа да остане в шахтите и да се просмуква в земята. Сега вече ще Ви се стъжни.
    Колкото до оценката, че не сме умни – спрямо Демир Говедаров всеки бозайник може да претендира, че има по-високо Ай Кю, следователно съжденията на двуногото подлежат само на присмех.

  2. Инженер Чалъков сега ще Ви издири тези дето пишете и коментирате и ще Ви се стъжни. Ай честито…………..

  3. Преди няколко години не се разрешаваше даже каране на колелета по центъра и миеха плочките с препарат….

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here