Според казанлъчани Община Казанлък е нехаен стопанин на болницата

1
1365

„Как Община Казанлък се грижи за общинската си болница?“ е въпросът от последната анкета на сайта ни www.presstv.bg. Резултатите от допитването показват, че казанлъчани не припознават администрацията на кмета Стоянова като съвестен стопанин към най-важната общинска фирма МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ ЕООД.

По 20% събират два от възможните отговори: „Подготвя я за продажба чрез фалит“ и „Превърнала е здравето в стока“.

Участвалите доброволно в анкетата други 30% смятат, че Общината поддържа болницата точно толкова, колкото да не я закрие. 18% са още по-крайни, избирайки отговора „Съвсем е забравила, че е стопанин“.

Само 5% заявят, че Общината полага перфектни грижи за болницата. С процент по-малко са казанлъчани, посочващи, че „Болницата е приоритет за общинската администрация“.

Минималните 2% са предпочетели да заложат на опцията-отговор, че Община Казанлък „налива постоянно средства“ в лечебното заведение.

Също 2% са онези, съзрели сарказъм в отговора „Кандидатства за награда собственик-отличник“.

1 КОМЕНТАР

  1. Жителите на Общината да му мислят! Жалко за най-голямата в България Общинска болница! Явно здравето не е приоритет, или някои не се интересуват хората имат или нямат пари да се лекуват на друго място! Господ да ни пази!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here